Forside

KONTAKT:


Brug mailformularen herover.


Eller ring til Jesper på: 3025 7040

 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL MUSIC4YOU.DKVÆRSGO AT KLIKKE LØS

- og gå på jagt efter musikken i menuen til venstre! :-)
- HVAD SIGER DE ANDRE:

 

WIKKI:

Music4you er et rigtig godt koncept og en virkelig sjov og anderledes aktivitet til f.eks en polterabend. Jesper er meget venlig og imødekommende, han forstår at skabe en god stemning, så alle deltagere føler sig godt tilpas. Samtidigt formår han at levere et godt og professionelt produkt.

Helle m. veninder.

 

- Mvh. Wikki Lund, uddannet sanger og musiklærer fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus

 

 

HELLE:

Til min kusine Stine's polterabend havde vi besluttet os for at lave noget, som både inkluderede den kommende brud og resten af følget, og som både var sjovt og udfordrende samtidigt med at det skulle være noget min kusine havde talent for - og talent, det har hun for at synge!

 

Med hende som forsanger og os andre som kor, fik vi indspillet en super god Thomas Helmig sang samtidig med, at vi morede os kongeligt - ja, det var super hyl!

 

Jesper var samtidig lydhør over for vores forslag - var super professionel, kom til tiden, stillede det mobile lydstudie op uden problemer og bidrog til, at oplevelsen blev endnu bedre. En super god ide til en polterabend-aktivitet - uanset om man synger himmelsk eller lyder som et æsel..;o)

 

- Mvh Helle

 

 

SØRUP KIRKE, SVENDBORG:

Sjørup kirke

Resultatet er blevet virkelig godt, og konfirmanderne er SÅ stolte. I dag brugte vi den første halve på at lytte cd'en igennem, og konfir-manderne sad musestille og kiggede på omslaget imens.

 

De siger alle med én mund, at det har været en stor oplevelse for dem. Og projektet har i øvrigt haft den sidegevindst, at de nu tør åbne munden og synge med i undervisningen også.

 

Vi vil meget gerne gentage succesen til næste år.

 

Play it again sam.

- Hanne Wieland, Sørup Kirke

 


JANE SAMUELSEN:

Jane Samuelsen er nu klar med sin første klaverskole "Play it again Sam". Det er hendes egne kompositioner, og har nu indspillet en øve-cd til klaver-bogen i Music4you.dk's studie.

 

Det har været rigtigt hyggeligt at indspille min cd i Music4you.dk's studievogn. Forløbet har været sjovt og nemt, og det vigtigste er, at resultatet er blevet super professionelt.

 

Jeg håber musikforlaget "Dansk Sang" vil udgive flere af mine melodier, så vil jeg helt sikkert benytte mig af Music4you.dk's studie igen til endnu en cd.

 

- Jane Samuelsen, organist, Baune Kirken i Tjørring 7400

 


CLAUS B.S. MADSEN:

Brugerrådet i Dagcentret Bytoften i Tjørring består af fysisk handicappede brugere, som alle er mellem 18 og 60 år.

 

Vi har et husorkester, som består af 7 brugere, 2 personaler og

1 "musiker", der øver 1 gang om ugen. Nogle gange spiller orkes-

tret ude til forskellige arrangementer.

 

Sidst i 2008 indspillede husorkestret en cd i samarbejde med

Music4you.dk, som Brugerrådet købte rettighederne til.

Der blev udgivet 200 cd'er, som bliver solgt gennem Brugerrådet.

Vi har været rigtig godt tilfreds med at samarbejde med

music4you.dk omkring indspilningen og udgivelsen af cd'en.

 

- Claus Madsen, Bytoften Bo & Aktivitetscenter, 7400 Herning.

 


JESPER RASMUSSEN:

Friendtex logo

Vi har i Friendtex brugt Music4you.dk/Jesper Tungelund til forskellige arrangementer og det KAN ANBEFALES.

 

Det mobile lydstudie har overrasket og vækket begejstring hver eneste gang vi har brugt det. Vi har lavet cd’er med 1-4 sange – vi har været fra 8 til 200 mennesker og hver eneste gang har alle vores medarbejdere og kunder fået en oplevelse som ikke glemmes igen.

 

At Jesper så også har styr på alle detaljerne gør ikke oplevelsen mindre. Det er en kanon ide du har fået Jesper – dit ”koncept” er genialt, og så har du samtidig formået at tilbyde det til en yderst overkommelig pris … GODT GÅET.

 

Vi glæder os allerede til vores næste fælles arrangement.

 

- Jesper Rasmussen, Direktør, Friendtex

 


BEVÆGELSESHUSET, FREMAD VALBY FODBOLDKLUB

- Og endnu en gang tak for et fantastisk arrangement. Det vil ikke blive glemt. Sangen vi indspillede, blev også sunget da vi skulle ind og spille beach-soccer om lørdagen. Hele vejen i toget, på Kongs nytorv og op af Nyhavn, og så selvfølgelig tilbage igen.

 

- Stina, fodboldtræner


Med venlig hilsen

Music4you.dk

Copyright @ All Rights Reserved